Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

TERMENI

VANZATOR – STYLE - ART , persoana juridica, cu sediul social in GIURGIU, sos. BUCURESTI, bl. 47/3D, PA, CUI RO6196861, J52/634/1994

CUMPARATOR – orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani sau orice persoana juridica care efectueaza o comanda pe site

COMANDA – document electronic intre VANZATOR si CUMPARATOR , prin care CUMPARATORUL isi exprima intentia fata de VANZATOR de a achizitiona unul sau mai multe produse.

SITE – magazinul online www.style-art.ro

REVIEW – exprimarea publica a cumparatorului pe site-ul style-art.ro fata de un produs cumparat.

 

COMANDA

 Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri.

Cumparatorul poate renunta la un bun sau la un serviciu in termen de 14 zile conform OUG nr 34/2014 fara o justificare prealabila si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare , zile care vor incepe din momentul in care cumparatorul intra in posesia bunului.

 

BUNURI SAU SERVICII FARA DREPT DE RETUR

NU se pot face retur la urmatoarele produse:

·         Daca in prealabil vanzatorul a comunicat cumparatorului si acesta a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde garantia din diverse motive

·         Daca bunul a fost configurat de catre cumparator

·         Daca igena sau sanatatea sunt puse in pericol

·         Daca bunul sau serviciul a fost alterat (spart , urme de uzura vizibile samd)

 

CONFIDENTIALITATE

Style-art va pastra confidentialitatea datelor clientilor.

Nicio informatie despre clienti nu va fi facuta publica altor terti fara acordul scris al cumparatorului.

Vanzatorul are acces neconditionat la informatiile introduse de cumparator pe site.

 

PLATA

Preturile de pe style-art.ro include TVA si se supun legislatiei in vigoare.

Vanzatorul va emite o factura catre client continand bunurile / serviciile iar cumparatorul este obligat sa introduca toate datele de cumparare

Cumparatorul trebuie alege in momentul in care plaseaza o comanda modalitatea de plata care poate fi RAMBURS, OP, CEC.

 

LIVRARE

Livrarea bunurilor sau a serviciilor se face conform sectiunii “livrare” din josul paginii.

Vanzatorul va asigura ambalarea bunurilor in conditii de siguranta.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru orice dauna cauzata de tranport.